Inspectie van dakafwerkingen en constructies

Diverse opdrachtgevers

Inspectie van dakafwerkingen en constructies

Voor diverse opdrachtgevers worden door Intures dakinspecties uitgevoerd. Wij hebben hiervoor BDA opgeleid personeel in dienst. Op dit moment wordt bijvoorbeeld de staat van onderhoud van de daken van de Oxystaalfabriek op Tata Steel in kaart gebracht middels een Quickscan. Hierbij wordt o.a. bekeken welk type dakbedekking is toegepast, waar de onderliggende dakconstructie uit bestaat, en de staat van onderhoud van deze elementen. Naar aanleiding hiervan wordt vervolgens een onderhoudsplan geschreven, zodat de opdrachtgever een goed beeld krijgt van de benodigde budgetten voor de komende jaren.

In ons adviesrapport wordt tevens een stukje asset management meegenomen door mogelijke risico's van geconstateerde gebreken in te schatten. Hierdoor kan de opdrachtgever gerichter onderhoud inplannen.
Op deze manier heeft Intures reeds alle daken van de Warmbandwalserij2 en diverse daken van de Dolomietsteenfabriek in kaart gebracht. Ook voor woningbouwverenigingen en VVE’s worden regelmatig daken geïnspecteerd.

Reacties

Gerelateerd