Wanneer de toegang tot de werkplek niet meer betrouwbaar is, vertrouw dan op Intures! Op het dak van een fabriekshal was er sprake van een teruglopende conditie van de toegang tot de installatie. In samenwerking met een constructeur heeft Intures de begeleiding én de werkvoorbereiding van reparaties en versterkingen verzorgd.

Steigerplan cruciaal

De werkzaamheden op het dak vroegen om een steiger welke met een juiste spreiding alle krachten moest kunnen dragen. Een specialist stelt daarvoor een steigerplan op. Het indrukwekkende krachtenspel zorgt er immers voor dat zaken kritisch en grondig doorgerekend moeten worden: safety first!

Het feit dat we bekend zijn met  de assets van onze opdrachtgevers en dat we de kans krijgen om vanaf de werkvoorbereiding al aan te schuiven, maakt vaak het verschil in het halen van de planning én een efficiënte projectuitvoering.

Condensorbordessen veilig bereikbaar

Door de inspanningen van alle betrokken partijen zijn de condensorbordessen nu weer veilig bereikbaar! Is het efficiënt verbeteren van de conditie van uw trappen of bordessen iets waarvoor u ons kunt inzetten? Informeer vooral eens naar de mogelijkheden via dit formulier.

Of ben jij die gepassioneerde civiele montage coördinator die op een dag doorgroeit naar constructie manager om de leiding neemt in dergelijke uitdagende klussen? Deze vacature is interessant voor jou als je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om altijd voor de beste resultaten te gaan!