What if... we collect the facts: whenever, whatever, wherever

Waarom kiezen voor drone diensten?

Drone diensten vormen een aanvulling en in sommige gevallen zelfs een volledige vervanging van asset management activiteiten. Dat geldt voor alle diensten zoals genoemd op onze Buildings en de Industry pagina’s: inspecteren, analyseren, advies & vormgeving van onderhoudsplannen en de werkvoorbereiding, uitvoering en controle daarvan.

Er zijn verscheidene situaties waarbij het in uw voordeel kan zijn om drones bij deze diensten te betrekken. Drones kunnen efficiëntveilig en met precisie op soms onbereikbare locaties komen om daar in korte tijd veel data verzamelen. Dit gebeurt door de drone uit te rusten met speciale sensoren en camera’s, waarbij onze piloten een vliegplan opstellen. De data is efficiënt te verwerken in digitale toepassingen zoals videos, pointclouds, plattegronden, 3D-meshes en uw digital twin op ons asset management platform. Daarbij kan Intures ook alle ondersteuning bieden.

Doordat de data overzichtelijk op (visuele) modellen te plotten is, wordt analyseren en prioriteren vergemakkelijkt. En dát is hard nodig voor complex Asset Management waarbij gedegen onderbouwingen essentieel zijn. Wij adviseren u graag voor welke situatie u drones kunt inzetten om u effectief te richten op just the right action, for the right asset condition, planned just in time.

Quick scan overzicht risico & conditie assets
Visuele Inspecties van hout, beton- & staalconstructies
Warmte metingen bijv. energiestudie gebouw of hotspots productielijn
Volume metingen bijv. grondstofvelden
3D mapping van infrastructuur, gebouwen en installaties
Foto & Video voor overzicht & detail

Voordelen van onze in-house drones

Het hebben van drones als onderdeel van onze technologische infrastructuur als ingenieursbureau biedt zowel onze klanten als onszelf voordelen ten opzichte van het bijschakelen van een extern drone bedrijf.

Door zelf met drones te werken bouwen wij specialistische expertise op welke ons in staat stelt om efficiënter én effectiever gebruik te maken van drone-technologie voor de toepassingen van onze klanten. Deze technologie ontwikkelen wij immers op basis van klantvragen in de praktijk en met het oog op hún einddoelen. Dat resulteert in de volgende voordelen:

  • flexibele en snelle respons op klantbehoeften;
  • vaktechnische expertise vertaald naar drone configuraties;
  • aanpassingsvermogen bij specifieke vereisten;
  • directe data verwerking en analyses mogelijk;
  • kostenbeheersing diensten en projecten;
  • veiligheids- en privacyoverwegingen.

Wilt u een drone demonstratie of meer informatie?

Dan kunt u contact opnemen met Gijs Jansen. Om u snel van dienst te zijn kunt u hieronder het contactformulier invullen.

Bel: 0251 - 25 60 60