What if… you dare to transform your steady career into doing big things together

Bekijk vacatures ONZE MENSEN

Zet vijftig gedreven engineers met elk hun eigen expertise en ideeën bij elkaar en de vonken vliegen eraf. De energie die dan loskomt, maakt dat er dingen gaan gebeuren. Welkom bij Intures!

Als gespecialiseerd inspectie- en adviesbureau helpen we onze opdrachtgevers met inzicht en oplossingen voor het levensduurverlengend onderhoud van gebouwen, installaties en machines. We hebben een team voor onze klanten in de industrie en een team voor de vastgoedsector.

  • Resultaat is wat telt, data en innovatieve technologie zijn daarin onmisbaar. Daar gaan we best ver in: wat er niet is, ontwikkelen we zelf. Die drive delen we allemaal.
  • Betrokkenheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid vormen onze basis. Daarom krijg je veel ruimte voor initiatieven en een grote vrijheid binnen projecten.
0 voetbalteam
0 engineers

Momenteel hebben we deze vacatures

Gelukkig weten we altijd de juiste mensen te vinden. Of ze vinden ons.
En als we je hebben gevonden, laten we je natuurlijk niet meer gaan. We investeren in elkaar, met uitstekende voorwaarden, flexibele mogelijkheden en volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Iedereen moet kunnen groeien binnen Intures.

Montagecoördinator Civiel
Solliciteer
Junior Technisch Inspecteur
Solliciteer
(Senior) Technisch Inspecteur
Solliciteer
Revit Engineer
Solliciteer
Sabrina van der Himst
HR Adviseur

Staat je functie er niet tussen en wil je graag bij ons werken?

Neem contact op met Sabrina van der Himst

We werken midden in de stad aan monumentale vastgoedprojecten, maar ook tussen de grootste installaties van Nederland.

Soms sta je tot je enkels in de modder, soms loop je in je steriele pak in een clean-room omgeving. We zitten nu eenmaal niet graag stil, zijn echte aanpakkers. Betrokken bij onze klanten én bij elkaar. Daarom is de sfeer op de werkvloer ook zo goed. We gaan open en als vrienden met elkaar om.

Stages, traineeships of afstudeeropdrachten een vliegende start

We hebben heel veel uitdagende projecten voor mooie opdrachtgevers waar je niet alleen veel kunt leren, maar ook meteen iets kunt betekenen. Vanaf dag één ben je onderdeel van het team en werk je samen met onze professionals. We leren namelijk ook graag van jou!

Wij zijn een erkend
leerbedrijf

Ons sollicitatieproces

01 Solliciteren

Natuurlijk willen we graag alles van je weten. Wie je bent, hoe je in het leven staat en wat je ambities zijn. We kunnen ons voorstellen dat je ook alles van ons wil weten. Of eens met een van onze engineers wil praten. Bel vooral voor meer informatie!

02 Voorselectie

Solliciteer je op een vacature of een stageplek? Je krijgt van ons altijd binnen 48 uur een reactie. Ook als je een open sollicitatie stuurt. We laten je dan weten of we met je verder willen praten. Als dat niet het geval is, vertellen we je ook waarom.

03 Eerste gesprek

Een eerste gesprek is een kennismaking, dat vindt plaats met een collega van HR en een teammanager. We delen wensen en verwachtingen met elkaar en kijken of het klikt. We laten je daarna snel weten of we verder willen praten, in elk geval binnen 24 uur.

04 Tweede gesprek

In een tweede gesprek maak je ook kennis met onze directie en geven we je een rondleiding. We hebben vast nog een heleboel vragen voor elkaar en bespreken de voorwaarden. Ook na dit gesprek bellen we je binnen 24 uur.

05 Terugkoppeling

We spreken af wanneer je gaat beginnen en zetten alles netjes op papier. Ook vinden we het leuk als je alvast een keertje komt kennismaken met je team.

06 Onboarding

We hebben een uitgebreid programma zodat je snel thuis bent in onze organisatie en lekker aan de slag kunt.