De roodkleurige 500tons kraan van Mammoet steekt mooi af tegen de grijze locatie en prikt hoog door de wolken: klaar voor de renovatie van condensorbordessen. De veiligheid en de conditie van de installatie moeten verbeterd worden! Intures is verantwoordelijk voor het constructiemanagement en de montagecoördinatie.

Coördinatie op hoogte

De hoogte maakt deze installatie complex: het is technisch specialistisch werk en er is communicatie nodig met meerdere partijen. Eerst hebben wij de situatie met een 3-D scan nauwkeurig in beeld gebracht. Vervolgens zijn de benodigde inspecties door Intures uitgevoerd en de aanvraagspecificaties opgesteld.  Voor de installatie op hoogte is een strakke samenwerking tussen alle betrokken partijen nodig geweest, maar dat is dan ook onze expertise. Alleen al voor de hijsbewegingen van de kraan moest een deel van de projectlocatie ontruimd worden, wat de nodige afstemming vereist!

Kom civiel coördineren

Stap voor stap werd het doel bereikt, waarvoor onze dank voor het teamwork van alle betrokkenen. Ben jij straks ook die technische operationele regelneef? Wij zoeken nog een  Montagecoördinator Civiel worden? Reageer nu op onze vacature!