bedrijfsuitje blokarten

De zomervakantie is inmiddels ook van start voor Regio Noord, maar geen bouwvak voor onze engineers en inspecteurs! En niet alleen omdat we ook voor de procesindustrie werken. We hebben een hele gave portfolio update waarvoor we hard werken aan de lancering. Deze ontwikkeling zal inspectie- en asset management samenbrengen met alle voordelen van dien. Dus houd ons in de gaten… Zomer is de tijd voor inspiratie en ontspanning!

Uitwaaien: inspannen en ontspannen

Een goede werksfeer en hecht team vinden wij erg belangrijk en juist daarom geloven wij erin dat je elkaar ook buiten het werk moet leren kennen. Dit jaar gingen we naar Wijk aan Zee. Eerst kon er bij de Strandfabriek gekozen worden uit een breed aanbod van activiteiten: blokarten, suppen, fatbiken of boogschieten. Inmiddels hebben onze werknemers een fijn sportshirt ontvangen om in de vakantie ook fit te blijven. Na alle sportiviteit aan zee werd men beloond met een heerlijk buffet bij strandpaviljoen Timboektoe. Hoe we zo’n dag invullen is iets wat we samen beslissen, het is door en voor de werknemers. Dank voor de organisatie en gezelligheid, het was een heerlijke dag!

Opladen:  wie A zegt moet B zeggen

Voor een scherpe geest is het belangrijk om in de vakantie goed op te laden, sommige collega’s van ons doen dat actief in de bergen en een ander zakt lekker onderuit op het strand. Onze auto’s doen dat in ieder geval aan de laadpaal. Nadat we met ons iconische pand vol hebben ingezet op verduurzaming, kon ons wagenpark niet achterblijven. SixtySeven en ReckaSign hebben ons voorzien van prachtige bestickering in onze nieuwe huisstijl, flitsend!

Wij laten de nieuwe auto’s graag zien, dus neem vooral contact met ons op voor een bezoek aan uw bedrijf of kom een kop koffie doen bij ons. Graag brengen we u inspiratie voor efficiëntere inspecties en predictief asset management!