In lijn met onze voortdurende inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, heeft Intures onlangs drie gloednieuwe elektrische auto’s aangeschaft. Daarnaast gaan wij laadpalen plaatsen. Deze aankoop markeert een belangrijke stap op onze duurzaamheidsroute als bedrijf.

Door over te stappen op elektrische auto’s verminderen we onze CO2-uitstoot en dragen we bij aan een schonere en groenere toekomst. Deze stap past perfect bij onze inspanningen om milieubewuste keuzes te maken en een positieve impact te hebben op het milieu.

Maar daar stopt onze duurzaamheidsinspanning niet. Afgelopen jaar hebben we ons pand grondig laten verduurzamen en renoveren. Door gebruik te maken van energie-efficiënte systemen, zoals LED-verlichting, geavanceerde isolatie en slimme energiebeheersystemen, hebben we ons energieverbruik aanzienlijk verminderd. Daarnaast zijn we compleet van het gas af. Dit heeft niet alleen geleid tot lagere energiekosten, maar ook tot een vermindering van onze ecologische voetafdruk.

Met onze recente aanschaf van elektrische auto’s en de verduurzaming van ons pand laten we zien dat Intures zich toewijdt aan het creëren van een duurzame en milieuvriendelijke omgeving.