Martijn Eeltink

Harder, better, faster, stronger. Wie kent deze Daft Punk hit nog? Het zijn ook Martijn Eeltink’s drijfveren, in a nutshell. Onze gloednieuwe montage coördinator draait er zijn hand niet voor om met een team onder druk de juiste kant op te leiden, want laat dat nou precies zijn vak geweest zijn de laatste jaren…

De wet van vraag & aanbod

Aan de HvA heeft Martijn zijn opleiding werktuigbouwkunde genoten. Met zijn ondernemers mindset was dat niet meer dan een logische keus: technisch geschoold personeel is schaars. Met eenzelfde focus op kansen richtte hij zich tijdens een stage op het optimaliseren van centrale verwarmingen. Hij had bedacht om deze kennis na zijn studie te gebruiken om particulieren en bedrijven te adviseren hoe ze gas konden besparen. Een gat in de markt op dat moment, want met een gasprijs die door het dak schoot was goed advies geld waard! De optimalisatie mocht hij voor zijn stage uitvoeren bij horecapanden doen in Amsterdam, dankzij zijn buurman. De goede resultaten en zijn assertieve en sociale houding leidden ertoe dat hij een aanbieding kreeg om van één van deze zaken de bedrijfsleider te worden. Gelukkig kon dat parttime, want meneer had er met zijn neef nog een onderneming bij…

Alle drukte op een stokje

In zijn Amsterdam heeft hij met een groep gelijkgestemde mannen al geruime tijd een vlootje sloepen, waarmee ze rondvaarten organiseren. Er is daarbij, net als bij de horecazaak die hij destijds leidde, regelmatig sprake van piekdrukte. Denk maar aan Koningsdag en de gaypride! Menigeen krijgt het al benauwd bij de gedachte aan de massale drukte, laat staan dat je temidden daarvan iets zou moeten organiseren. Maar Martijn? Die gaat daar juist goed op. Bij hem komen overzicht, scherpte en plezier naar boven drijven te midden van ‘een crisis’. Van nature neemt hij het voortouw en samen met zijn team krijgt hij de klus gedaan. Hij krijgt energie van een team waarbij eenieder  altijd voor het best mogelijke resultaat wil gaan. Tel daar zijn werktuigbouwkundige kennis bij op en je begrijpt de match van Martijn met Intures én zijn start als montage coördinator. Al na een maand kan Intures concluderen dat dit hem goed afgaat: we zijn benieuwd waar zijn potentie hem met de jaren brengt. Daarbij denken we graag mee!

Nog één rondje dan…

Tijdens het maken van zijn carrière bij Intures verwachten wij uiteraard niet dat Martijn zijn onderneming laat varen! En dat doet hij ook niet. Ambities verblinden hem gelukkig niet voor wat er belangrijk is in zijn leven: zijn familie en goede vrienden. En soms, soms valt dat allemaal heel mooi samen: dan vaart hij na een dag coördineren met zijn sloep in het namiddagse zonnetje  zijn vriendin door de Amsterdamse grachten met haar dispuut. Dát zijn die momenten waarin succes voelbaar is. En Martijn begrijpt dat je succes mag vieren! Wellicht levert hij ons met zijn onderneming inspiratie voor ons volgende bedrijfsuitje? Wie weet levert hij een legendarische bijdrage aan het volgende UNTAPPD feest?

Bij Intures is er in ieder geval genoeg ruimte voor Martijn met al zijn passies. Ben je benieuwd of wij ook een plek hebben voor jou? Check dan nu onze vacatures of neem contact met ons op.