Don’t change a winning team?

Een week na UNTAPPD zijn de geesten weer helder en de verhalen en foto’s uitgewisseld. Dus met zekerheid kunnen we hier delen dat het een geslaagd feest is geweest! Daarvoor dank aan de godfathers Kevin Geestman, Marcel van Geldorp en ditmaal ook Tom Jansen en Kevin de Graaf.

De directie faciliteerde dit alles met enthousiasme: zoals Ronald Schavemaker in zijn openingsspeech aangaf hadden ze zich voorgenomen na het winnen van de NHN Business Award om vaker stil te staan bij succes.

Stilstaan bij goede resultaten

En succes om bij stil te staan, dat is er. We werken hard aan de resultaten, die nu al die van het succesvolle jaar hiervoor overtreffen. Toch merk je dat de waan van de dag weer in de weg is gaan zitten, de tijd vliegt. Je zou bijna vergeten dat de samenleving nog maar twee jaar geleden op zijn kop stond door corona, met grote impact op ook het bedrijfsleven. Hoe de aanvragen nu binnenstromen, hoe de projecten en samenwerkingen nu verlopen, dat is absoluut genieten. Intures groeit ook prettig door, ondanks de huidige arbeidsmarkt.

Work hard, play hard

In tijden van groei is het extra belangrijk om aandacht te geven aan werkcultuur en -processen. Intures’ slogan is “Into Engineering. Into life.”. Cultuur en werkgeluk staan dus hoog in het vaandel bij dit ingenieursbureau. Dit jaar is daar dan ook weer goed energie in gestoken:

het 25-jarig jubileum is in het voorjaar gevierd met een bedrijfsuitje, van de zomer werd er geblokart in Wijk aan Zee, een familiedag om het nieuwe pand te tonen, een klantendag, een groepje heeft de chocolaterie workshop gevolgd bij Spataro (prijs van de NHN Business Award), en dan nu… UNTAPPD!

UNTAPPD: Genieten zit in ons DNA

Op de muurschildering in onze kantine komt het al terug: het bourgondische DNA van Intures. Als je hard werkt, mag je hard genieten vinden we. Er werd dan ook niet beknibbeld:

De zoon van onze directeur (Sem Spanjaard) verzorgde dit jaar wederom een heerlijke BBQ, zij het schuilend voor de regen onder “de Punt”. Er werd een goede bodem gelegd! Samen zullen we het er wel weer vanaf sporten, want Intures heeft plannen om het zaalvoetbalteam weer een nieuw leven in te blazen, als ook andere sportieve uitjes te blijven organiseren.

De meesten begonnen hierna aan de bierproeverij welke de pubquiz naar een uitdagend niveau tilde. Er vielen heel originele bieren te ontdekken, maar ook vertrouwde succesnummers kwamen voorbij.

It’s-a-me, Kevin! & Disco time

Kevin & Kevin (gelukkig te onderscheiden met groen&rood petje met letter K erop) verzorgden als dynamisch duo de pubquiz, waarbij de strijd losbarstte om nóg een fles bier(1ste prijs) of choco pepernoten. De winnaars hadden liever tweede geworden, maar waren even trots!

Daarna gingen de tafels opzij en werd de ruimte omgetoverd tot een professioneel feest. Er werd gedraaid door een ex-godfather die we niet zullen vergeten: Arie Schermer. Ook wel bekend als “United DJ’s”. Het was prachtig geregeld, inclusief pendelbus om weer veilig thuis te kunnen komen – daar staat Intures immers voor!

 

Inturesting? Om het legendary UNTAPPD feest volgend jaar bij te wonen, hoef je “slechts” succesvol te solliciteren op één van onze vacatures.