Vrijdag 13 januari heeft Intures haar officiële opening georganiseerd voor alle zakelijke relaties ter ere van het pas verduurzaamde en gerenoveerde pand. Tijdens deze opening waren ruim 150 mensen aanwezig. 

Over de rode loper werden de gasten ontvangen en welkom geheten door Theo Koster en vervolgens voorzien van een drankje door de catering van Ome Pietje.

Door het hele gebouw stonden verschillende stands waar de collega’s van Intures een demonstratie gaven over de specialismen binnen ons bedrijf. Er waren diverse thema’s die we hiervoor uitgelicht hadden: Kraanbaanrenovaties, Uitvoeringsbegeleiding, 3D laserscannen, Betonrenovatie en onze eigen assetmanagement software, Mainvisio. De project- en teamleiders namen de gasten mee langs deze stands om meer inzicht over de inhoud van onze werkzaamheden te geven. Omdat veel van onze werkzaamheden op grote hoogte worden uitgevoerd was er naast ons pand met dank aan Riwal een hoogwerker geplaatst met aan de werkbak onze vlag bevestigd. 

Na de inloop en rondgang verzamelden alle aanwezigen zich voor de toespraak van de directie. In deze toespraak werd gesproken over het ontstaan van het bedrijf en de ontwikkeling die er over de afgelopen 25 jaar heeft plaatsgevonden (ja Intures bestaat al bijna 25 jaar, maar daarover later meer). Hierna nam de wethouder van gemeente Velsen: Jeroen Verwoort het woord over en vertelde over de toekomstplannen en het ondernemerschap in de regio IJmond. Daarna knipte Jeroen met een megagrote schaar het lintje door en volgde met veel confetti de officiële opening! 

Namens Techport ontvingen wij vervolgens een voucher voor deelname aan de opleiding Smart Maintenance. Wij waren blij verrast met deze mooie voucher.  

Tijdens de open dag waren voor alle aanwezigen verschillende activiteiten georganiseerd. Springkussen verhuur West-Friesland had buiten een rodeostier geplaatst, een stier die verwijst naar ons bedrijfslogo. Hieraan hadden wij een prijs gekoppeld: een hotelbon t.w.v. € 250,- voor degene die het langst op de rodeostier kon blijven zitten. Deze prijs is door Ronald Schavemaker  aan de winnaar uitgereikt namelijk: Floris Stokman van Profmatch. 

Special Act David Nathan was aanwezig om na het doorknippen van het lint, de aanwezige gasten te vermaken met close up magic. Met dank aan FixMedia hebben we deze onvergetelijke middag op beeld kunnen vastleggen. 

Via deze weg willen wij bedanken: Alle aanwezigen, Theo Koster, Springkussen verhuur West-Friesland, Riwal, David Nathan en team, Fix Media, Jeroen Verwoort, Techport, de collega’s en natuurlijk de organisatie bedanken voor deze geslaagde open dag.