Sinterklaas was zaterdag bij Intures op bezoek geweest, wat een feest! Ook al is hij het land nog niet uit, wij gingen direct erna alvast van start met onze goede voornemens. Zo bruiste het de afgelopen week van de verduurzamingsactiviteiten. Met het plaatsen van zonnepanelen en extra laadpalen hebben wij wederom een mooie stap gezet in de verdere verduurzaming van ons kantoorpand.

Energietransitie: verduurzamen pand

Eerder hadden we al aangekondigd ons kantoor te hebben voorzien van een warmtepomp en andere energiebesparende maatregelen waardoor we van het gas afkonden. De laatste stap die we nog moesten maken was het plaatsen van de zonnepanelen.  Na het afronden van de subsidieaanvraag(subsidie HIRB+ Duurzaamheid, mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland) én de goedkeuring van Liander werden de panelen de afgelopen week dan eindelijk aangebracht door de firma Patina. Dankzij de goede voorbereiding was er nauwelijks overlast voor de werkzaamheden in ons gebouw.

Extra laadpalen voor de deur

Daarnaast hebben we ook een aantal extra laadpalen laten installeren. Het elektrificeren van ons wagenpark zorgt er voor dat we ons steentje bijdragen aan een schonere lucht maar het vereist wel een goede laadinfrastructuur. Met de nieuwe zonnepanelen worden onze elektrische auto’s overdag vanaf nu voorzien van zonnestroom. Pakjesavond moet nog komen, maar wij zijn alvast erg blij met deze ‘cadeautjes’!

Zijn uw goede voornemens ook om uw vastgoed te verduurzamen, maar kunt u advies en/of begeleiding gebruiken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Sinterklaasviering