Per 1 januari aanstaande zal ons bedrijfspand aan de Rooswijkweg te Velsen-Noord worden verbouwd en voorzien van o.a. nieuwe HVAC-installaties. Aangezien wij onze opdrachtgevers ook adviseren bij het behalen van de benodigde klimaatdoelstellingen en energiebesparende maatregelen kunnen wij met ons eigen pand natuurlijk niet achter blijven. In samenwerking met onze partner, installatieadviseur 1612.nl bv, is een zeer gedetailleerd plan uitgewerkt waarbij ons pand all-electric wordt en wij afscheid zullen nemen van de gasaansluiting.

Middels warmtepompen, hoogwaardige en energiezuinige ledverlichting, zonnepanelen en een geavanceerd luchtbehandelingssysteem met warmteterugwinning zullen wij onze CO2-uitstoot tot een minimum gaan beperken met bijkomend voordeel dat de energiekosten drastisch omlaag zullen gaan. Ook zal rekening worden gehouden met toekomstige laadpalen en zal de elektrische installatie worden voorbereid op het gebruik van accu’s.

Naast het vernieuwen van de technische installaties zijn er ook de nodige bouwkundige aanpassingen én inrichting met nieuw kantoormeubilair. Werkplekken zullen efficiënter worden benut en er zal gewerkt gaan worden in een meer huiselijke sfeer. Tevens krijgt het pand de beschikking over een grote recreatieve ruimte waar zowel gewerkt kan worden als presentaties kunnen worden gegeven.

Na de verbouwing zullen wij onze locatie aan de Rooswijkweg 200 gaan verlaten en al onze medewerkers weer huisvesten in ons verbouwde onderkomen.