Intures is door Woningcorporatie Velison Wonen benaderd om toe te zien dat naast kwaliteit ook de veiligheid werd gewaarborgd bij het verduurzamen van woningen aan het Guldewagenplantsoen en de Grote Hout- Koningsweg.

Tijdens dit project zijn er 17 woningen verduurzaamd. Na de verbeteringen hebben al deze woningen energielabel A.  

Concreet werden bij deze woningen de daken en spouwmuren geïsoleerd, zonnepanelen geplaatst en de kozijnen vervangen. Installatie technisch werden in deze woningen ook Cv-installaties en nieuwe, energiezuinigere- en CO2 gestuurde ventilatiesystemen geplaatst.  

Dit project aan het Guldenwagenplantsoen en de Grote Hout- Koningsweg is de start van een veel groter verduurzamingsproject. De komende 10 jaar gaat Velison Wonen ongeveer 900 woningen energiezuiniger en comfortabeler maken. Daarbij is Velison Wonen één van de eerste in de regio die op grote schaal aan het verduurzamen is. 

We hebben tijdens dit project een zeer prettige samenwerking gehad met de opdrachtgever: Woningcorporatie Velison Wonen, aannemer: Coen Hagedoorn Bouwgroep en de projectleiding Atriensis. Uit de evaluatie vanuit de opdrachtgever en de aannemer blijkt dat de rol en de inzet van Intures, om de kwaliteit en veiligheid tijdens de uitvoering van het project te waarborgen, enorm geapprecieerd werd. Altijd goed om dit compliment te krijgen!