Voor een klant in Zwijndrecht, actief in het maken en vervaardigen van buizen en kokers, mocht Intures integriteitsinspecties uitvoeren.

Onze groep inspecteurs mocht dit keer naar Zwijndrecht op pad om een inspectie van trappen, leuningen, bordessen en ondersteuningsconstructies uit te voeren. Deze inspectie is uitgevoerd tijdens een fabrieksstilstand, waardoor de inspecteurs overal toegang tot hadden en dus een volledige inspectie konden uitvoeren. In een korte tijd zijn er een paar honderd elementen geïnspecteerd.

De inspectie stond gepland om zeven uur s ’ochtends. Omdat Zwijndrecht toch een aardig stuk rijden is, hebben ze besloten om een hotel overnachting in de buurt te nemen. Een mooie gelegenheid om teambuildingactiviteiten te plannen. Zo zijn de inspecteurs samen even een hapje gaan eten en erna konden ze meteen aanschuiven om een mooi potje voetbal te kijken. Het is toch ideaal als je werk en gezelligheid kan combineren?

We zoeken altijd nieuwe talenten. Mocht je interesse hebben in de functie Inspecteur of Junior Inspecteur? Dan horen we graag van je!