“It started with a bang and it ended with a bang”: wederom zat er  een volle zaal klaar voor Melvin Valk! We hadden reeds gedeeld dat zijn stage gericht was op ons onboardingsproces, waarover hij vandaag zijn eindpresentatie hield.

Werkomgeving visualiseren

Creatief en doortastend doorliep hij zijn stage, want hij wilde niet alleen onderzoek doen maar ook écht bijdragen. Zo heeft hij een toepassing met onze VR-bril ontwikkeld om een zeer complete kennismaking te faciliteren. De toekomstige werkomgeving is visueel meteen helder en zelfs je mate van hoogtevrees valt ermee af te tasten. De meeste mensen ervaren direct of ze een klik met het werkveld voelen of niet!

Nieuwe planningstool inzetten

Ook heeft Melvin een kans gezien en gedefinieerd om het onboardingsproces strakker te organiseren. Na een studie naar alle mogelijkheden en onze specifieke situatie, bleek juist onze nieuwe planningstool zich ideaal te lenen om dit met alle stakeholders waterdicht te organiseren. Nota bene was deze planningstool een aanbeveling van Melvin’s voorganger: Richard. We kunnen dan ook niet wachten tot de inzichten van de volgende stagair, waarover wij later meer kunnen delen…

Gezamenlijk zorg dragen voor collega’s

We zijn trots op Melvin, maar ook op de inzet van alle collega’s die zich hebben laten interviewen of hem mee op pad namen. Het is mooi om te zien hoe iedereen zijn verantwoordelijkheid wil dragen voor onze toekomstige collega’s! Word jij dat? Check hier onze vacatures.