Krelis Altuve

Krelis is back! Met haar positiviteit en stralende lach neemt ze de Venezolaanse zon overal mee waar ze gaat. Maar vergis je niet: deze engineer heeft de touwtjes van projecten strak in de handen. Deze dame heeft een interessant carrière pad: van leiding geven bij de bouw van een 16 verdiepingen hoge woontoren in Peru,  naar montage coördinator zijn voor Intures…

Internationaal Industrieel Ingenieur

In Venezuela heeft Krelis een uitgebreide opleiding genoten. Eerst de vijfjarige opleiding tot Industry Engineer, waarna ze de prestigieuze OSHAcademy succesvol doorliep. Destijds was ze 1 van de 5 gecertificeerden in heel Venezuela. Deze moeilijke test welke zich richt op security & safety stelde haar in staat om haar gedegen technische kennis ook bij internationale projecten in te kunnen zetten.

En dat deed ze! Allereerst het grote bouwproject in Peru waarvoor ze haar kinderen en man in Venezuela achter moest laten. Ze hield dat vol doordat ze bij dit project elke dag veel kon leren, iets wat haar energie geeft. Daarnaast hield de typische betrokken, familiaire cultuur op de bouwplaats haar staande.

Familie staat voorop

Door familie omstandigheden belandde ze drie jaar geleden met haar gezin in Nederland. Krelis moest haar projecten helaas loslaten, maar is nu zeker tevreden met deze wending: “Want als mijn kinderen gelukkig zijn, dan ben ik gelukkig”. Ze is heel blij met de veiligheid die Nederland haar kinderen kan bieden, maar ook hoe ze hun talenten kunnen ontplooien.

De reden dat Krelis Intures tijdelijk verliet was dan ook omdat haar zoon zijn wiskundige talent met een programma in Londen verder kon ontwikkelen. Dat talent heeft hij niet van een vreemde! Financiële rapporten en (na)calculaties zijn haar sterke kant, iets wat ze ook in haar huidige werk nog gebruikt. Maar op dit moment ligt haar focus bij taal…

Communicatie naar 100%

Afgelopen september startte ze aan een Nederlandse taalcursus, waarbij ze blij is om in haar werk elke dag te kunnen oefenen. In haar vorige baan met aannemerswerkzaamheden kon ze zich afdoende in het Nederlands verstaanbaar maken, maar haar focus is nu om de communicatie in deze taal optimaal te krijgen! En daarna..?

“Alles is mogelijk” geeft Krelis aan. Momenteel werkt ze van dag tot dag. Ze is nu meer dan tevreden, dankbaar voor alles wat er te leren valt. Ook voor het geduld en begrip van haar team en werkgever waarmee ze nauw samenwerkt, wanneer de taal toch nog even in de weg zit. Ben jij ook niet op jouw mondje gevallen en zet je graag jouw technische kennis in met een hecht team? Solliciteer dan nu ook op de vacature van montage coördinator.