Intures is weer terug op het oude nest en op initiatief van Arie Schermer, Kevin Geestman en Marcel van Geldorp is er afgelopen vrijdag een mooi bedrijfsfeest georganiseerd: Intures UNTAPPD.

Heel recent zijn we weer terugverhuist naar ons kantoor aan de Rooswijkweg 189. Het afgelopen jaar is ons kantoor verduurzaamd, is het interieur vernieuwd en zijn er de nodige bouwkundige aanpassingen gedaan. Zo is ook de kantine verbouwd, de ideale locatie voor onze bedrijfsfeesten!

Na het verzamelen in de kantine werden de medewerkers getrakteerd op een heerlijke barbecue (met dank aan Sem Spanjaard). Tijdens het eten werden er al voorbereidingen getroffen en werd de dj booth opgezet.

Voor we konden beginnen aan de Intures Pub-quiz, nam Ronald even een moment om ons toe te spreken. Een ideaal moment om zijn pitch, voor de finale van de NHN Business Awards, te oefenen.

Nadat de teams waren ingedeeld konden we beginnen aan de Pub-quiz onder leiding van presentatoren: Arie, Kevin en Marcel. Vóór elke ronde werden de deelnemers getrakteerd op een speciaal bier uit de zelf samengestelde bierproeverij. Hier zaten onder andere tussen: Jopen IPA, Uiltje, De Blauwe Tram en Smeerolie van De Moersleutel.

De quiz zelf bestond uit vier rondes: een algemene ronde, fotoronde, een Intures ronde en als laatste de muziek ronde. Tot op het laatste moment bleef het spannend, maar het team van Carla, Jacob, Ben en Jarno, heeft vanaf de eerste ronde de koppositie niet meer afgestaan.

Na enkele zeer diepgaande speeches van het winnende team en de prijsuitreiking, werd de kantine omgebouwd tot een heuse nachtclub met rookmachines en lasers door United Dj’s (Instagram, Facebook, LinkedIn). Het licht en geluid was fantastisch geregeld door United Dj’s. Een absolute aanrader voor een geslaagd feest!

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig thuiskwam, werd er vanuit Intures een pendelauto geregeld die mensen naar het station bracht.

Organisatie, Sem en United Dj’s bedankt voor het bedrijfsfeest. Het was fantastisch geregeld!