Stephan Rijnders

Hij woont vlakbij, maar ontdekte Intures pas na het afleggen van een hele reis: zowel letterlijk als figuurlijk. Als projectleider zal hij ons team komen versterken met een goede fundering vanuit de bouw. Stephan maakt anderen het leven graag makkelijker en dàt kunnen we allemaal wel gebruiken!

Goede basis vanuit de bouw

Tijdens zijn HBO opleiding in Bouwmanagement & Vastgoed kwam Stephan er al snel achter dat hij niet hele dagen achter de computer wilde zitten tekenen. Enerzijds omdat hij ook erg geïnteresseerd is in mensen, anderzijds omdat hij ook graag praktisch bezig is.

Daarom ging hij ‘met zijn poten in de klei’ en ‘onderaan de ladder beginnend’ aan het werk, voor diverse aannemers op de bouwplaats. Alle facetten in de uitvoeringsfase heeft hij wel meegemaakt en begeleid. Later was hij verantwoordelijk voor de nazorg van projecten.

Van nazorg naar voorzorg?

Als kwaliteitsmanager werd Stephan er steeds meer van doordrongen wat de effecten zijn van theoretische besluitvorming aan de voorkant, maar ook bewust van de beperkingen in ‘de praktijk’ van de uitvoering. Dat ging kriebelen, want hij is gedreven door continu verbeteren.

Na bewust een moment voor reflectie te hebben ingelast, nam hij de beslissing om zijn betrokkenheid meer richting de voorkant én tijdens het uitvoeringsproces te verplaatsen. Waarbij hij in een team wil opereren waarbij men gelijkwaardig naar eenzelfde doel toewerkt.

Sociaal comfort geeft je vleugels

Stephan vindt het belangrijk om bij te dragen aan een comfortabele werksfeer in zijn projecten. Bij zijn beslissing voor Intures was het dan ook logisch om zich door de bedrijfscultuur te laten leiden. Bij Intures voelde hij zich erg comfortabel door de open en geïnteresseerde houding van de mensen die hij in de gesprekken leerde kennen.

“Het leek alsof ik al part of the family was, voordat ik iets heb laten zien.” geeft Stephan aan. “Iedereen is behulpzaam en het voelt niet zo hiërarchisch.” Hij besloot dat Intures voor hem dé plek zou worden om ontzorgend  en resultaatgericht te gaan coördineren en regelen, waarbij hij erg blij is om nauw betrokken te blijven in het veld. Goede keus Stephan!

 

Waar leidt jouw journey naartoe? Denk jij in oplossingen? Trek je op onderzoek uit om het verschil te maken? Kun jij creatief jouw kennis toepassen? Check onze vacatures hier.