Jelle de Boer

De eerste maand als inspecteur heeft hij doorlopen, iets wat vaak goed te voelen is in de benen. Toch is het Jelle Boersma meegevallen, misschien dat zijn inspanningen bij voetbalvereniging Kolping Boys Oudorp daarbij hielpen?

Sportieve werkzaamheden

Vanaf technische bedrijfskunde heeft hij de afslag naar de ALO genomen, om als gymdocent uiteindelijk te concluderen dat hij toch techniek en beweging wil combineren. Vergis je niet: een technisch inspecteur beklimt met regelmaat aardig wat trappen op een dag.

Jelle ontdekte per toeval op Indeed dat een baan als technisch inspecteur voor hem dus de ideale werkcombinatie kan bieden. Uiteindelijk vond hij bij Intures ook een persoonlijke klik, waardoor hij besloot hier de stap te wagen!

Inspecteur opleidingstraject

Ondanks zijn opleidingen van HBO niveau, zal Jelle wel degelijk een opleidingstraject gaan doorlopen. Alvorens hij begon bij Intures werd dit plan voor hem al opgetekend als voorwaarde. Tot die tijd loopt hij mee met andere inspecteurs, want veiligheid en kwaliteit staan voorop! Maar om dat traject succesvol te doorlopen, heb je technische affiniteit nodig.

In het geval van Jelle bleek dat al vroeg in bijvoorbeeld het sleutelen aan scooters, maar ook recentelijk heeft hij het nodige technische werk verzet bij het opknappen van het huis dat hij met zijn vriendin heeft gekocht. Ook is het opvallend dat Jelle, net als veel andere collega’s, gek is op hoogtes en adrenaline. In zijn vrije tijd wil hij nog weleens van een klif springen bijvoorbeeld. Het ontbreken van hoogtevrees en zijn interesse in afwisselende en unieke werklocaties zal zijn werkplezier zeker ten goede komen!

Groepsdynamiek maakt vrolijk!

Jelle loopt momenteel dus nog mee met collega’s, waardoor hij meteen goed kennis met ze heeft kunnen maken. “Iedereen hier doet gewoon lekker normaal en zegt waar het op staat”, geeft Jelle aan. Een cultuur waarbij hij zich goed voelt, wat misschien ook komt door de dynamiek van de gehele werkomgeving. Zijn vriendin merkte al snel op dat hij in jaren niet zo vrolijk uit zijn werk thuiskwam!

De humor met leeftijdsgenoten, het meegenomen worden door collega’s die langer in het vak zitten, maar ook het motiveren van studenten: een goede mix. Tijdens UNTAPPD werd al snel duidelijk hoe makkelijk hij in de groep past: een verbinder, die iets te melden heeft. Wellicht zet hij die verbindende eigenschap in de toekomst wel in door bijvoorbeeld te groeien naar de rol van montagecoördinator. Want het lijkt hem interessant en motiverend om te zien dat hetgeen wat uit inspectie volgt, ook opgevolgd wordt!

 

We zijn blij dat Jelle zijn gezelligheid en daadkracht meeneemt naar Intures en hopen dat hij zich nog vele jaren bij ons zal komen ontwikkelen! Ben jij nu Inturested geraakt? Solliciteer ook om technisch inspecteur te worden: Bekijk hier de vacature Junior Inspecteur – Intures. Of lees hier een voorbeeld van welk werk een montage coördinator zoal verzet, of bekijk hier onze vacatures.