Felipe Campodonico

Graag stellen wij Felipe aan u voor: een Structural Engineer die overtuigd is van de noodzaak om de bouw en het beheer van assets te transformeren met toegepaste techniek. Daar werkt hij als engineer bij Intures graag aan mee. Bewust koos hij voor ons bedrijf.

Een data gedreven tijdperk

Hij heeft een heldere visie over de rol van juist de kleinere bedrijven die de grote jongens,  in bijvoorbeeld de proces industrie, ondersteunen.  “Companies like Intures make an industry update a realistic option. When they as a third party facilitate an efficient and practical application of new technology we can actually meet the speed of the developments that is required. I’m talking about the global need for data, but also raising safety standards: this era requires change. I am proud to work at a frontrunner in this department like Intures: you feel that you actually contribute to this need of the big companies. You are part of a movement.” Zo vormt hij toch wel een “Industry4 power couple” zou je kunnen zeggen, met zijn vrouw die zich technisch en analytisch inzet voor juist zo’n groot agro-industrieel bedrijf.

Máximale kwaliteit

Voor de carrière van zijn vrouw is Felipe dan ook naar Nederland gekomen afgelopen jaarwisseling. Zijn glimlach van Máxima kaliber verraadt het misschien al: ze komen uit Argentinië! Felipe vertelt ons dat Europeanen wel vaker niet weten dat daar veel Italianen wonen: iets wat niet alleen zijn kledingkeuzes tonen. Een man die houdt van kwaliteit, ook qua TECH gadgets. Iets waarmee hij zijn ingenieurshart kan ophalen bij Intures. De nieuwste scanners, drones en software vliegen hem hier om de oren. Hij geeft dan ook aan dat hij van plan is eerst alle kennis tot zich te nemen, alvorens hij na gaat denken over het vervolg van zijn verdere Intures carrière.

Integrazione di un calciatore

Iets wat hij in ieder geval zeker weet is dat hij op dit moment op zijn plek zit bij Intures. Het leren van Nederlands heeft zijn prioriteit. Ondanks dat hij daardoor soms eenzame momenten kent, ziet hij ook dat positief in. Hij geeft aan het meeste in overleggen al goed te kunnen volgen, maar hij toont zich ook assertief in de culturele integratie. Zo is hij een onmisbaar deel van ons voetbalteam en vindt hij het erg gezellig om mee op pad te zijn met zijn collega’s in het werkveld. En Haarlem heeft hij in het hart gesloten met de bruisende straten waardoor hij zelfs in de regen graag fietst, vaak op zoek naar een goed restaurant. De enige Nederlandse gewoonte die hij nog niet eigen heeft gemaakt is… klagen! Zelfs niet over de koffie. Nou Felipe, misschien moet je dat gewoon maar zo houden. Wij zijn erg blij met jou in ons team en hopen dat je het hier nog lang naar je zin zult hebben.