Daan Bruijns

Dit is Daan. Daan durft wel een sprong in het (on)diepe te nemen! Deze avonturier vertelt hier enthousiast over het traject waarin hij is beland en over zijn motivatie om een carrièreswitch te maken. Wij voelen in ieder geval alle motivatie om Daan op te leiden tot de inspecteur die hij graag wil worden! Laat je meevoeren in zijn reis…

Op wereldreis naar.. de Franse camping?

Als avonturier heeft Daan een grote liefde voor het ontdekken van het onbekende, vanwaar hij graag reist. Hij heeft zelfs een reisblog met zijn neef sinds 2017 waarbij ze anderen helpen zich wereldwijd te oriënteren en voor te bereiden op hun grote reis. Je zult je misschien verbazen over zijn ultíeme vakantiebestemming: de Franse camping! “Heerlijk dat de grootste zorg van mijn dag is wat ik ga eten en of ik op weg naar de wc meteen mijn bordje meeneem om af te spoelen of niet.” Hun website bereikt echter een andere doelgroep en dàt doen ze goed. Niet verbazingwekkend, gezien Daan’s marketingstudie en werk als online marketeer bij NedFlex.

Van je werk je hobby maken? Ja!

Daan is digitaal gezien namelijk een handige jongen én is creatief. Echter, het continu achter de computer zitten past niet bij hem. Hij heeft actie nodig. De creativiteit bleek hij hobbymatig al afdoende kwijt te kunnen: zo maakte hij onlangs een levensgrote Disco man van een paspop en spiegeltjes. Dus toen hij zijn klushuis nabij het AZ stadion op orde begon te krijgen en met de kat op schoot bij het boompje in de tuin met een pilsje kon genieten van het gejuich daar op de tribune… besloot hij dat het tijd voor actie was om zijn burgerlijk geworden leven te bekronen met een prachtige technische loopbaan!

Sprong in het (on)diepe & drijfveren

Het klussen aan zijn huis met zijn vader had hem doen inzien dat de techniek hem enthousiast maakt én dat hij het inzicht heeft om snel te leren. ”En ik word natuurlijk niet alleen op pad gestuurd, maar met een team. Overal vraag ik me af “Waar kijk ik naar? Was ist los? Wat doe ik nu?”. Het helpt me ook dat ons online platform Mainvisio een mega kennisbank is. Maar het belangrijkste blijft het contact met collega’s want dat sfeertje helpt je echt door zo’n leertraject heen. Het is alsof je met je vrienden op pad bent: de humor, openheid en behulpzaamheid zorgen gelukkig voor laagdrempeligheid. Terugkijkend zou ik dan ook tegen Daan hebben gezegd “Soms moet je gewoon iets doen om te ervaren hoe het is, en dít moet je doen!””.

 

Ben jij ook zoals Daan? Houd onze vacatures in de gaten, want er komt met regelmaat een junior inspecteur positie vrij waarbij omscholing mogelijk is, of vraag ernaar via de contactpagina.