Het jubileumjaar van Techport werd woensdag 10 januari afgetrapt, waarbij Intures aantrad als eerste Techportpartner Plus! In de afgelopen 10 jaar heeft Techport ruimschoots bewezen een sterke en katalyserende schakel te zijn tussen bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Het is inmiddels dus de hoogste tijd dat het bedrijfsleven ook haar steentje gaat bijdragen… wie volgt?

De wereld, en als gevolg de behoeften van asset owners, is continu in beweging. Alleen al om die logische reden staat Intures nooit stil. Zeker wat techniek betreft lopen wij dan ook liever voorop, dan dat we achter de feiten aanrennen. Daarom dragen wij waar dat kan graag bij aan initiatieven voor technische innovatie. Daar krijgen wij energie van! Dus de eretitel als het eerste betalende lid heeft een mooie plek gekregen op ons kantoor. Bedankt voor de altijd prettige samenwerking en nogmaals van harte gefeliciteerd Techport!

Niet alleen voor onze klant willen wij innoveren, ook voor het werkgeluk van onze werknemers. ‘Een leven lang leren’ is immers waar onze ingenieurs geรฏnspireerd door blijven om de doelen van onze klant almaar slimmer, praktischer en accurater te voltooien. We hechten er dan ook belang aan dat de technische ontwikkeling van ons team nooit stilstaat. Op de achtergrond is bijvoorbeeld ons nieuwste inspectie specialisme te zien, kun jij ontdekken wat dat is? Binnenkort zal het onthuld worden met een nieuwe specialisme pagina op onze website. ๐ˆ๐๐“๐”๐‘๐„๐’ted? Stay tuned…