Bij Intures staan we voor onze bedrijfscultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn en we met respect met elkaar omgaan, maar waar ook ruimte is voor een grap. Daarnaast hebben we een jong team waarin betrokkenheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid onze basis vormt. Wij zoeken altijd mensen die bij onze bedrijfscultuur passen en om kunnen gaan met de vrijheid die je binnen ons team krijgt.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden we jou ook een plek in een gezellig team. Een van onze prioriteiten is ervoor te zorgen dat mensen plezier in hun werk hebben en we samen aan een toekomst kunnen bouwen.

Bij het sollicitatieproces kijken we niet zozeer naar je behaalde diploma. Natuurlijk is het mooi meegenomen, maar we vinden het belangrijker om te zien dat je enthousiast bent, affiniteit met techniek hebt en dat jouw karakter, persoonlijkheid en ambities aansluiten bij onze bedrijfscultuur. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat door de juiste instelling mensen snel aanhaken binnen het bedrijf, maar om alles wel in goede banen te begeleiden werken wij met een buddy-systeem. Bij het buddysysteem wordt je gekoppeld aan een collega. Bij deze collega kan je vervolgens terecht met al je vragen. Mocht er toch nog aanvullende kennis nodig zijn bieden wij ook de ruimte aan voor medewerkers om zich (verder) te laten scholen.

Mocht je jezelf in onze bedrijfscultuur herkennen, dan zouden we het leuk vinden om met jou in gesprek te gaan. Kijk op onze vacaturepagina of er een leuke functie voor je tussen staat. Mocht er op dit moment niet een functie voor jou tussen staan, maar lijkt het je wel leuk om bij ons te werken? Stuur dan gerust een mail en we denken samen met je mee!