Kinderen willen niets liever dan onbekommerd kunnen spelen, maar in de realiteit is dit helaas niet voor alle kinderen weggelegd. De kinderen in het Erasmus-MC Sophia Kinderziekenhuis worden dagelijks geconfronteerd met de witte muren van de ziekenhuiskamers die vaak op hen afkomen. Om de omstandigheden van deze kinderen te verzachten komen Chris van Amersfoort, John Opmeer, Gerhard ter Maat en Marcel Nijland in actie!

Samen maken zij zich sterk om zo een huiskamer voor de Stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam in het EMC-Sophia te financieren. Hoe ze dit gaan doen? Door 6.000 kilometer af te leggen in een roeiboot van New York naar Rotterdam. Deze tocht heeft dan ook een passende naam met een Rotterdams tintje: YOU NEVER ROEIT ALONE! Met deze wereldreis hopen deze mannen 600.000 euro in te zamelen om ze de kinderen in het Erasmus-MC Sophia Kinderziekenhuis een gezellige plek te geven om daar met hun familie samen te zijn en zo even het ziek zijn te vergeten.

Intures kent Chris van Amersfoort als een enorm gedreven, ambitieus en energiek persoon en we zijn blij met dit initiatief om aandacht te vragen voor het welzijn van de kinderen in het Erasmus-MC Sophia Kinderziekenhuis.

Wij steunen hem en de andere oceaanroeiers dan ook in hun poging om de oversteek te maken.

Wilt u meer weten over deze roeitocht of wilt u deze heren ook steunen? Dan kunt u meer lezen op: Home – YOU NEVER ROEIT ALONE! (newyorkrotterdam.nl)