Eens in de zoveel tijd plannen collega’s van Intures een weekend om samen met de motor te touren, lekker samen te eten en verschillende locaties te bezoeken. Bij deze tour waren Kevin van der Stroom, Coen Kwakman, Marcel van Geldorp, Fabrisio Koopmeiners, Jeroen Spil, Peter de Boer, Marianne Spanjaard, Ron Spanjaard en Jarno Water aanwezig. De eindbestemming: Frankrijk.

Vrijdag stapten zij, althans de meesten, op de motor om via de Belgische- en Franse Ardennen zo in Frankrijk te eindigen. Zaterdag begonnen zij in Verdun, in het Noordoosten van Frankrijk, om daar het oorlogsmonument te bezoeken. Dit monument herdenkt haar inwoners die in de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen. Daarnaast herdenkt dit monument ook de slachtoffers van de oorlogen in Indochina (1946-1954) en Algerije (1954-1962). Toch belangrijk om bij deze zwarte bladzijden in onze recente geschiedenis even stil te staan.

Hierna zijn ze weer op de motor gestapt om naar het historische stadje Bar Le Duc te rijden. Dit plaatsje ligt ongeveer 50 kilometer van Verdun. Tot slot hebben ze nog een stukje doorgereden om de champagnestreek te bezoeken, voordat de dag weer eindigde in Verdun. Zondag zijn ze weer via Luxemburg huiswaarts gegaan.

Buiten het verzorgen van totaaloplossing voor onze klanten is ook dit Intures! Collega’s hebben hier veel gedeelde passies, zoals in dit geval: motorrijden. Daarom trekken wij buiten werktijden ook met elkaar op. Hierdoor leren we elkaar ook op een andere manier kennen, zodat we elkaar beter begrijpen en dichter naar elkaar toe groeien. Voor elkaar klaarstaan vinden we namelijk erg belangrijk.

Spreken onze waarden jou ook aan en ben je opzoek naar een baan in een hecht team waar iedereen voor elkaar klaar staat? Bekijk hier onze verschillende vacatures en wie weet rijd jij de volgende keer ook mee!