De afgelopen maand is er veel op ons afgekomen. Begin 2022 zijn wij opgegeven voor de verkiezing van de NHN Business Awards niet wetende dat dit zou gaan leiden tot een zeer spannende race waar wij uiteindelijk de prijs in de categorie MKB Midden in de wacht zouden gaan slepen.

Nadat Intures als finalist was geëindigd stond de maand oktober bij ons volledig in het teken van de NHN Business Awards. Zo hebben wij ons als bedrijf allereerst mogen presenteren tijdens een persoonlijk bezoek van de voltallige jury. Tijdens het bezoek hebben wij de jury in ons pas verbouwde kantoorpand kunnen overtuigen van de kracht van ons bedrijf. Daarna konden we ons gaan voorbereiden op onze pitch voor de gala-avond in de cultuurkoepel in Heiloo. Tijdens deze indrukwekkende gala-avond was Intures in groten getale vertegenwoordig door familie en personeel. Gekleed in smoking en galajurken waren we getuige van het binnenhalen van de laatste punten met de 2 minuten pitch van Ronald.

Rond half tien ’s avonds werd Intures als winnaar uitgeroepen in de categorie “MKB Midden”. Een prachtig moment waar we onze emoties even mochten laten gaan en 25 jaar hard werken werd beloond met de spreekwoordelijke kers op de taart.

Binnen Intures zijn we met z’n allen trots op de ontwikkeling van ons bedrijf, maar vooral ook op onze medewerkers. Al bijna 25 jaar lang steken we veel energie in innovatie, digitalisering, ontwikkeling en verduurzaming, maar zijn we ook een financieel gezond bedrijf. Dat was ook terug te zien in de puntenwaardering van de jury.

Bij deze willen wij de organisatie van de NHN Business Awards en onze medefinalisten bedanken voor deze unieke ervaring.

Onze felicitaties gaan naar: Green Simplicity (Thema Award Energietransitie), Bas Koeten Racing (MKB Klein), GP Groot Recycling (Grootbedrijf), Brouwerij Egmond (NHN Publieks Award) en Logchies (Pitch Award).