Recent zijn 13 medewerkers van Intures gestart met een in-company training PRINCE2 projectmanagement door Forsa-advies onder leiding van Erwin Raemakers.

PRINCE2 staat voor PRojects IN Controlled Environments en is een door Intures veel gebruikte projectmanagement methodiek. Intures werkt graag op projectmatige wijze samen waarbij duidelijke communicatie, een vaste structuur en op basis van een multidisciplinair projectteam, projecten op gefaseerde wijze worden aangepakt.

Deze training voorziet een nieuwe lichting collega’s, die al enige tijd bij Intures werkzaam zijn maar nog minder bekend zijn met deze methode, van kennis over verschillende stakeholders, rollen en verantwoordelijkheden en fundamentele vaardigheden die bij projectmanagement van belang zijn. Hierdoor worden zij klaargestoomd om in de toekomst nog succesvoller projectmanagement toe te passen en interactiever met onze opdrachtgevers, partners, aannemers en collega’s samen te werken.

Hierdoor worden zij in staat gesteld zich verder te ontwikkelen en krijgt Intures de kans om het niveau van projectmanagement te verhogen.

De opleiding wordt op vijf verschillende maandagen gegeven in onze bedrijfskantine waarbij de cursisten gezamenlijk dineren. De cursus zal uiteindelijk worden afgesloten door middel van een examen en een erkend certificaat.