Nadat we onze huisstijl in een nieuw jasje hebben gestoken, konden onze bouwdoeken natuurlijk niet achterblijven.  

Bij een verduurzamingsproject van een wooncomplex aan de Rijnstraat in IJmuiden, van Velison Wonen, voert Intures het bouwtoezicht uit. Een mooie kans om ons eerste gedrukte bouwdoek, in de nieuwe huisstijl, te plaatsen.  

Bij dit verduurzamingsproject regelt aannemer Coen Hagedoorn Bouwgroep de isolatie van: spouwmuren, daken en vloeren. Ook worden de woningen voorzien van nieuwe buitendeuren, HR++glas, mechanische ventilatie, zonnepanelen, nieuwe dakpannen, goten en regenpijpen. Daarnaast worden de woningen voorbereid op elektrisch koken, krijgen de portieken een opfrisbeurt en wordt alles geschilderd.   

Dit verduurzamingsproject is een onderdeel van een veel groter traject m.b.t. woningcomplexen van Velison. Verduurzaming is een belangrijk thema in de prestatieafspraken die we in samenwerking met huurdersorganisaties, de collega-corporaties en gemeente Velsen hebben gemaakt. De afgelopen jaren hebben we al veel woningen verduurzaamd. En daar gaan we de komende jaren in volle vaart mee door. Met als doel de CO2-uitstoot terug te brengen, de woonlasten van onze huurders zo veel mogelijk te beperken en het wooncomfort te verbeteren.