Teamuitje Racesquare

Bij Intures werken we met een hechte groep mensen samen. Vaak plannen we buiten werktijd om leuke activiteiten om samen te doen. Dit keer organiseerde Tom Jansen racen bij RaceSquare in Alkmaar. Met een groep van veertien collega’s

RaceSquare is een nieuw fenomeen in Alkmaar, waar je met een grote groep, in racesimulatoren het tegen elkaar op kan nemen op alle beroemde Formule-1 circuits. In deze racesimulatoren hebben onze coureurs het één uur lang tegen elkaar opgenomen in de vorm van: een vrije training, de kwalificatie en twee races op het circuit van Zandvoort. De 4D-elementen zoals rook, lichteffecten en force feedback maakten het racen tot echt een leuke ervaring.

Nadat Tom zijn plek op het podium had geclaimd zijn we nog uit eten gegaan om deze mooie dag af te sluiten.

Bij Intures zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Dus heb jij technische affiniteit en ben je op zoek naar een gezellig team, dan horen we graag van je en wie weet word jij onze volgende F1 kampioen. Hier kan je al onze openstaande vacatures vinden. Staat er momenteel niets tussen wat bij je past? Geen probleem je kan ons altijd een berichtje sturen en dan denken wij graag met je mee!