welkom Victor Rivera

Een exotische luxebeleving, daar droeg Victor jarenlang de zorg voor als facilitair leidinggevende in het sprookjesachtige Amrath Hotel te Amsterdam. Het spreekt tot de verbeelding: niet voor niks zijn er genoeg films en documentaires gemaakt over het leven achter de schermen in hotels.

Groeien in de hotellerie

Deze ambitieuze jongeman had de juiste opleiding voor facilitair management gevolgd, waarna hij stapsgewijs leidinggevende werd. Zo werkte hij naar zijn droom toe: zijn eigen hotel. In het dagdagelijkse stuurde hij een team aan, waarbij hij de nodige verassingen mocht oplossen. Wat hem betreft telkens weer een leuke uitdaging. Hier heeft hij veel geleerd over samenwerken: met respect voor ieders vak elkaar motiveren om samen de schouders eronder te steken! Ook ontdekte hij de commerciële kant van het runnen van hotels: hoe lastig het kan zijn om dit zowel goed te regelen als ook kwalitatief de beste dienst te verlenen.

Een ambitieuze operator

Maar voordat hij zich daar veel verder in kon verdiepen sloeg het noodlot toe: de corona crisis. Noodgedwongen moest hij op zoek naar een alternatieve baan en kwam te werken als operator. Hij merkte het prima naar zijn zin te hebben zolang de teamsfeer goed zat en waar iedereen verantwoordelijkheidsgevoel had. En hard werken was voor hem nooit een probleem. Maar zijn ambitie om zich persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen knaagde aan hem, de volgende stap kwam maar niet in zicht.

Toekomst gefocust op kwaliteit en teamwork

Tot hij in gesprek kwam met Intures. Er ging een wereld voor hem open, letterlijk, want zo’n groots industrie terrein als dat van hun opdrachtgever had hij nog nooit gezien. En van het vak inspecteur had hij nog nooit gehoord. De vacature van junior inspecteur en het vervolggesprek gaven hem inzicht in de werkzaamheden en potentieel carrière pad. Het sprak hem aan dat een vervolgstap montagecoördinator zou kunnen zijn, waarbij je ook mensen begeleid om echt samen uitdagende klussen, met kwaliteit als doel, te klaren.

Vooruitzichten zonder inspecteursdiploma

Hij vertelt dat in zijn omgeving destijds veel operators al jaren hetzelfde werk deden en niet meer enthousiast zijn. Hen zou hij graag adviseren om ook eens naar inspecteur vacatures te kijken, als ze iets willen leren in de bouw of technische sector. Victor: “Als ze voelen dat ze vastzitten  in hun ontwikkeling en iets willen doen voor de veiligheid van anderen kan ik het ze echt aanraden. Zonder diploma kun je veel leren, in het veld en via opleidingen. Er zijn hier meerdere wegen die naar Rome leiden. En toch wel fijn:  je hebt natuurlijk alleen dagdienst.”

Wij zijn blij dat Victor bij ons aan de slag gaat en zijn enthousiast over zijn assertieve en positieve instelling zijn een mooie toevoeging aan zijn team. Welkom!

Ben jij door Victor’s ervaring Inturested geraakt in Intures? Bekijk dan hier onze vacatures of neem contact met ons op voor een open sollicitatie.