Tom Luttikhuizen

Graag stellen wij Tom Luttikhuizen aan u voor: een nieuwe onbekende, of eigenlijk een oude bekende? Voor Intures geldt het laatste. Tom was onze klant en had het dusdanig naar zijn zin met ons, dat hij besloot om hier van zijn volgende carrière fase te genieten: als Team Manager Asset Management consultancy! Een mooi compliment.

Diversiteit levert kwaliteit

Onze trouwe ‘Even voorstellen’ lezers weten dat er bij Intures ingenieurs met heel verschillende achtergronden werken. Iets wat ons verreikt, niet alleen cultureel maar ook zeker technisch. Zo kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden aan onze klanten en zo blijven we gemotiveerd. Er valt immers altijd iets nieuws van elkaar te leren, via kennissessies en ‘on the job’.  Natuurlijk ook van onze klanten en dankzij Tom zetten wij daar nu een extra stap in!

Prestaties op karakter

Een extra stapje zetten om doelen te behalen is Tom niet vreemd. Hij haalt er voldoening uit om prestaties te leveren op karakter: zo heeft hij afgelopen januari de GP Groot Egmond Pier Egmond strandrace gereden. Het blijkt ook uit zijn loopbaan, want werkelijk alle kansen op extra opleiding werden met twee handen aangegrepen en succesvol volbracht. Tijdens zijn vorige rol als Onderhoudsmanager heeft hij zelfs een Master in Maintenance & Asset Management behaald. Iets wat de komende jaren erg goed van pas gaat komen…

Asset Management

… want Asset Management is iets wat Intures voor de eerste klanten reeds heeft opgepakt, maar wat wij nóg breder op de kaart willen zetten. Tom zal zich er de komende jaren op richten om deze dienstverlening ideaal in te richten en onze tools en processen hiervoor te optimaliseren. Daarin slaat hij de nieuwste ontwikkelingen niet over: Intures zet vol in op digitalisering en automatisering.

Maar de mens, díe blijft nodig! Want het is de mens die waardevolle context aan data toevoegt en analyses betrouwbaar kan valideren. Tom weet dit als Lean Six Sigma Black Belt expert als geen ander en is dan ook op hoog tempo kennis aan het maken met: de mensen! Had hij nog geen afspraak met je gemaakt, maar kom je graag meer te weten over deze dienst van Intures? Geef ons een seintje: bel of mail en we laten van ons weten.