Hi,

Mijn naam is Terry Krajenbrink, 39 jaren jong en ik woon in Velserbroek. Ik ben een vader van drie en heb daarnaast nog twee bonuskinderen. Met het hele gezin hebben we veel plezier!

Ik ben graag bezig. In mijn vrije tijd ben ik, naast met mijn gezin, ook veel bezig met koken, voetbal, klussen, PC bouwen en motoren onderhouden.

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de technische sector. Hoewel ik economisch ben opgeleid, ben ik bevoorrecht dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, namelijk techniek. Een poos geleden wilde ik wat meer maatschappelijks betrokken gaan doen in plaats van de commercie, echter verloor ik hierdoor een beetje het contact met de techniek. De laatste vijf jaar ben ik al werkzaam in de industrie. 

Wat is je rol binnen Intures?

Mijn functie is Toezichthouder/ Montage Coördinator, maar ik ga de komende tijd meer als Montage Coördinator aan de slag. Ook heb ik al bij de andere afdelingen kunnen meekijken de laatste anderhalve week.

Voorlopig zal ik vooral met Nick Schrama meelopen.

Hoe bevalt het tot zover bij Intures?

Ja goed! Eigenlijk bevalt het steeds beter. Ik ben via een detacheringsbureau hier gekomen en heb dus even mogen meekijken hoe het hier was en dat beviel me dus goed.

Ik merkte dat ernaast hard doorwerken hier ook ruimte voor een lolletje is en binnen het bedrijf alles open en transparant is. Ik vind het contact met de medemens erg belangrijk dus dit past bij mij.

Het belangrijkste voor me was dat Intures met mijn privésituatie meedacht en vroeg wat ik nodig had. De kinderen gaan nog niet naar dezelfde scholen. Dus op bepaalde dagen moet ik de kinderen wel weg kunnen brengen en ophalen. Ik heb de vrijheid om een beetje met mijn uren te schuiven zodat ik kan doen totdat de kinderen naar dezelfde school gaan.