Jermain Delgado

Deze relaxte engineer geeft onze werkzaamheden vleugels: onze Jermain Delgado! De slogan van ‘work smarter, not harder’ lijkt door hem uitgevonden en daar hebben wij sinds zijn aanstelling afgelopen maart allemaal profijt van. Wij stellen deze puzzelaar met groot verantwoordelijkheidsgevoel graag aan u voor…

“Prettig, ze kunnen plannen hier!”

Op de vraag hoe zijn eerste twee maanden bij Intures zijn bevallen, geeft Jermain direct aan dat hij de werkdruk als prettig ervaart. “De planning klopt altijd goed, dus het werkt heel prettig qua werkdruk”. De werkzaamheden als 3D Engineer vindt hij leuk en liggen in lijn met wat hij hiervoor deed als BIM modelleur, maar dan meer met de nadruk op tekenen.

Tekenen en modelleren: daar houdt hij wel van. Sterker nog: tekenen is iets wat hij van kinds af aan met passie doet! Hij ging er na het zien van de tekenfilm serie “Chalk Zone” op 8-jarige leeftijd dan ook vanuit dat hij architect ging worden. Inmiddels studeert hij Bouwkunde, maar heeft hij zijn peilen een andere kant op gericht…

Van “Chalk Zone” naar BIM meester?

De richting die hij nu met zijn carrière op wilt, ontdekte hij tijdens zijn opleiding. Nadat hij het MBO had afgerond, startte hij aan de HBO Bouwkunde waarvan hij momenteel het vierde jaar doorloopt. Tijdens zijn stages en bijbaan had hij dusdanig veel ervaring opgedaan over BIM, dat hij daar officieus docent in werd. Zo gaf hij samen met zijn BIM docent de lessen en ondersteuning aan zijn mede-studenten.

En of “de student zijn meester oversteeg”? Nou… Wanneer de BIM docent en Jermain het niet eens waren over de beste werkmethode, voerden ze een A/B test uit. Zulke open minded docenten willen we toch allemaal? Wat een gave manier om continu de leskwaliteit te verbeteren en een mooie erkenning voor zijn opgedane kennis! Met resultaat.

Gamer met verantwoordelijkheidsgevoel

Want geïnspireerd als hij nu door BIM is, wil Jermain in de toekomst uiteindelijk BIM engineer worden! In plaats van architect worden, wil hij juist de fouten die voortkomen uit het werk van architecten met  behulp van BIM voorkomen. De puzzel leggen die de theorie met de praktijk verbindt.

Een logische ambitie voor iemand die dol is op puzzelen. In zijn vrije tijd uit zich dat in gamen, wat hij graag samen met zijn neefjes doet. Minecraft bijvoorbeeld! En anders is hij ook vaak met familieleden te vinden , als toegewijde oom en als verbinder binnen de familie. In ons gesprek blijkt al snel dat de kernwaarden van Intures vanzelfsprekend in zijn opvattingen verweven zijn!

Automate the boring, improve the exciting!

De eerste prioriteit heeft nu het afstuderen aan de HBO Bouwkunde, maar ook in het werkveld zit hij niet stil. Voorlopig is hij heel tevreden bij Intures dankzij de verscheidenheid aan soorten klanten een grote variatie heeft qua type projecten en techniek. En nieuwe technieken ontwikkelt hij direct mee: hij weet intuïtief al puzzelend workflows om te zetten naar zo goed mogelijk toegepaste werkwijzes, waarvan hij een script schrijft.

Zo heeft hij bijvoorbeeld het hernoemen van views op sheets geautomatiseerd! Ontzettend tof, want dit is werk wat onze werknemers liever niet uitvoeren en waarvoor onze opdrachtgevers liever niet betalen. Ga zo door Jermain, wat is het fijn om jou bij ons team te hebben.

 

Herken jij je in Jermains’ verhaal en vermoed je dat Intures een leuke werkgever voor jou zou kunnen zijn? Houd onze vacatures in de gaten, of vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina.