Hoi! Mijn naam is Eveline. Ik woon in Castricum en heb 2 zoons, van 4 jaar en 5 maanden, waarmee ik graag op stap ga. Buiten het werk en het gezinsleven om ben ik veel met sport bezig. Zo ga ik graag met mijn Friese paard in de duinen en polders rijden en zit ik altijd klaar voor de F1.

Voor mijn verlof heb ik gewerkt bij een facilitaire dienstverlener en was ik onder andere regelmatig op het terrein van Tata Steel te vinden. Ook ben ik lang werkzaam geweest als intercedent in de uitzendbranche.

Wat wordt jouw rol binnen Intures?

Ik vind het heerlijk om zo divers mogelijk bezig te zijn en daarom zal ik de rol van management assistent invullen. In deze rol ben ik eigenlijk bij elke afdeling van het bedrijf betrokken en ben ik belangrijk bij het inplannen en coördineren van verschillende zaken. Mijn grootste uitdaging is dan ook om alles op rolletjes te laten verlopen.

Waarom heb je voor Intures gekozen?

Dat is de gezellige werksfeer hier. Doordat hier veel mannen werken is er een werksfeer die me erg aanspreekt. Ik houd van humor op de werkvloer en die is hier zeker aanwezig. Het is fijn dat de collega’s ook zo direct zijn, dat waardeer ik. Verder ben ik vanaf mijn 21ste al actief in en rondom de logistiek en industrie en ben ik voorheen veel bij Tata Steel actief geweest. Dit is dan echt wel een vertrouwde omgeving. Ook is een centrale rol echt iets wat ik belangrijk vind. Die diverse werkzaamheden heb ik nodig, want ik houd er niet van als elke dag hetzelfde is.

Benieuwd naar de overige functies binnen Intures? Bekijk hier al onze vacatures