Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiast en creatief persoon met een duidelijke blik op de toekomst. Ik heb Architectuur gestudeerd en dat komt omdat ik een passie heb voor gebouwen. Ik vind het leuk om nieuwe vaardigheden te leren en mijn kennis als architect en ingenieur te vergroten.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om actief bezig te zijn. Zo sta ik vaak in de sportschool, CrossFit ik graag en vind ik het leuk om te mountainbiken. Als architect teken ik daarnaast ook graag.

In het verleden heb ik al veel verschillende functies uitgeoefend, zoals: projectmanager, architect, interieurontwerper en site supervisor. Bij al deze functies ben ik wel betrokken geweest bij de bouw van complexe projecten.

Ik heb de ambitie om mezelf nog meer te ontwikkelen als engineer en zoveel mogelijk te leren over nieuwe technologieën en bouwmethoden. Ik vind het leuk om elke dag voor een nieuwe uitdaging te staan en zo kennis te maken met nieuwe ideeën en technologieën.

Hoe ben je bij ons gekomen?

Ik ben via een detacheerder in contact gekomen met Intures. De keuze voor Intures was snel gemaakt vanwege de innovatie en de professionaliteit binnen het bedrijf.

Met name de NavVis 3D-laserscanner is een innovatie die mijn interesse wekte.

Ik hoop dat ik, door mijn modelleer skills, engineering binnen het bedrijf naar een hoger niveau te kunnen tillen.

 

Ermis gaat aan de slag als Revit Engineer in het team van Mark Jagerman.