Even voorstellen David Kikkert

Hallo, mijn naam is David Kikkert. Ik ben 27 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ik heb bouwkunde gestudeerd aan de HvA en ik richt me voornamelijk op BIM, duurzaamheid en automatisering in de bouw. Naast mijn werk ben ik ook veel bezig met muziek. Binnenkort ga ik voor een maand naar Panama. Mijn zwager heeft daar familie, en dat heeft mijn interesse gewekt om dat land te bezoeken.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Voordat ik bij Intures kwam werken, heb ik bij een ander ingenieursbureau gewerkt. Daar heb ik veel ervaring opgedaan als modelleur en ook als projectleider bij het sturen en controleren van projecten. Ik wil graag doorgroeien om uiteindelijk een meer verantwoordelijke en leidende rol te kunnen vervullen. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en tegelijkertijd bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Ik heb gewerkt in verschillende sectoren van het modelleren, zoals MEP (installaties), renovatie en restauratie, en automatisering.

Hoe ben je bij Intures terechtgekomen?

Ik ben bij Intures terechtgekomen door een inlening met mijn vorige werkgever. Ik heb zo kennis kunnen maken met Intures, en vervolgens hebben ze me een contract aangeboden. Ik had het hier zo naar mijn zin dat ik deze kans met beide handen heb aangegrepen.

Kan je wat vertellen over je rol?

Bij Intures ga ik aan de slag als 3D-engineer. Tot nu toe heb ik vooral gewerkt voor de industriële sector, waarbij ik pointclouds omzet in 3D-modellen. Ik ben erg benieuwd naar de kansen die me hier geboden worden en ik kijk ernaar uit om meer verantwoordelijkheid te kunnen nemen en anderen te kunnen helpen.

Hoe bevalt het werken bij Intures?

Tot nu toe is het me hier goed bevallen. Er heerst een gezellige, maar tegelijkertijd goed gestructureerde werksfeer. Er wordt efficiënt gewerkt en ik merk dat er genoeg kansen zijn om mezelf verder te ontwikkelen. Ik ben van plan om die kansen zeker te grijpen.