Mijn naam is Anthony en ik ben geboren en getogen in Gouda. Sinds kort ben ik naar Bergen verhuisd om samen met mijn vriendin te wonen, omdat we een dochtertje hebben gekregen.

Energie, positiviteit en muziek zijn belangrijke elementen in mijn leven, naast mijn gezin natuurlijk. In mijn vrije tijd ben ik producer, draai ik op feesten en festivals onder de naam A-TONY en spreek ik veel met vrienden af.

Voordat ik hier begon, heb ik als storingsmonteur bij Mega Mix gewerkt. Als storingsmonteur loste ik grote en kleine storingen op aan de silo’s, waarin mortel werd bewaard.

Ik ben mijn carrière in de verkoop begonnen. Waardoor ik veel ervaring heb opgebouwd in het contact onderhouden met klanten.

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Doordat ik dichter bij mijn gezin wilde zijn ben ik op zoek gegaan naar banen in de buurt van Bergen. In eerste instantie heb ik geprobeerd om de afstanden te overbruggen en in Gouda te blijven werken, maar dit kostte te veel tijd en energie.

Vervolgens ben ik, via een detacheerder, drie bedrijven tegengekomen die me aanspraken. In eerste instantie had ik gekozen voor een baan in de verkoop, maar dit bleek toch niet bij mij te passen. Hierna heb ik zelf contact gezocht om te vragen of er toch nog een plekje over was bij Intures.

Kun je wat vertellen over je functie?

Ik kom hier werken als Junior inspecteur in het team van Peter en dit is ook meteen mijn eerste week in het veld. Mijn eerste dag heb ik mee kunnen kijken bij Roger. Nu ben ik ook zelf wel wat taken aan het uitvoeren bij de Trappen, Leuningen en Bordessen-inspecties.

 

Wil je net als Anthony ons team komen versterken? Bekijk hier onze openstaande vacatures.