Ik ben Roy, 34 jaar oud en ik woon in het altijd gezellige Heerhugowaard. Verder ben ik een familiemens en een trotse vader van twee kinderen. In mijn vrije tijd eet en borrel ik graag met vrienden en wandel ik in de natuur met mijn hond. Dit laatste combineer ik graag met mijn andere hobby: fotografie.

Hiervoor heb ik gewerkt bij defensie, in de supermarktbranche en heb ik 8 jaar lang mijn eigen glazenwassersbedrijf gehad. Na de coronaperiode was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Via een detacheringsbureau ben ik benaderd voor een functie bij Intures. Het is voor mij een compleet nieuwe uitdaging want ik heb weinig ervaring in deze branche en dus is het een mooie kans om mezelf te ontwikkelen en opnieuw uit te dagen.

Waarom heb je voor ons gekozen?

Voor mij is het belangrijk dat ik plezier heb ik mijn werk en dat krijg ik door de uitdaging en de collega’s waarmee ik werk. Na verschillende gesprekken met Intures had ik een goed gevoel overgehouden aan dit bedrijf. Verder zie ik hier ook genoeg kansen voor mijn ontwikkeling.

Welke rol ga je invullen?

Ik ga aan de slag als Montage Coördinator in het team van Dennis. Voorlopig zal ik me focussen op het absorberen van alle informatie die op mij afkomt en “on the job” het vak mij eigen maken. Tot nu toe bevalt het hier erg goed.