Profiel

"Intures staat voor kracht, vooruitstrevendheid en doorzettingsvermogen"

Profiel

Intures is een full-service ingenieursbureau die haar klanten ondersteund op het gebied van beheer en onderhoud, engineering en asset integrity in met name het vastgoed en de industrie. Intures telt inmiddels ruim veertig professionals en is gevestigd in Velsen Noord.

Tot de producten en diensten van Intures behoren onder meer: engineering, project-, shut-down- en construction management, inspecties en onderhoudsadviezen.

Intures beschikt over de certificeringen ISO-9001:2015 en VCA-Petrochemie 2017/6.0.

Producten en diensten

Onze activiteiten hebben we ondergebracht in verschillende clusters, namelijk: Inspectie management, Construction management, Engineering en Assetmanagement.

Tot onze producten en diensten behoren onder meer: tekeningen, bestekken, calculaties, safety management, constructieberekeningen, construction management, inspecties en onderhoudsadviezen. Binnen onze afdeling assetmanagement richten wij ons op onder andere maintenance management, reliability en risicobeheer.

Opdrachtgevers & Relaties

Onze werkzaamheden voeren we uit voor een aantal uiteenlopende opdrachtgevers. De diversiteit en omvang zijn groot: van gerenommeerde landelijke spelers tot lokale partijen in verschillende bedrijfstakken, waaronder staal-, voedsel- en farmaceutische industrie, aannemers, architecten, overheden, woningcorporaties en VvE’s.

Teams

Onze gekwalificeerde medewerkers zijn gemotiveerd, goed opgeleid en hebben een brede ervaring. Ze werken zowel zelfstandig als in teamverband waarin specialisten en generalisten elkaar aanvullen. Dat leidt niet alleen tot de beste resultaten; op die manier kunnen we ook snel inspelen op vragen en wensen van de klant. Op onderhoudsgebied hebben wij daarnaast diverse specialisten in huis waaronder: beton onderhoudskundigen, conserveringsdeskundigen, dakinspecteurs (BDA), las- en corrosiedeskundigen.

De betekenis van Intures

Intures is een kruising van een os en paard. In de klassieke oudheid werd een soortgelijk dier door Aristoteles beschreven als 'Intures’. Dit dier straalt kracht uit, is niet bang om te werken, is vooruitstrevend en gaat er voor! Dat is precies wie wij zijn