Ronald Alpe D'Huzes

Het is 6 juni zover: ๐€๐ฅ๐ฉ๐ž ๐ƒ’๐‡๐ฎ๐ณ๐ž๐ฌ 2024! Onze technisch directeur, Ronald Schavemaker, zal voor het KWF Kankerbestrijding de Alpe d’Huez beklimmen. En daarvoor heeft hij een goede reden: als vader van een overlever fietst hij vanuit het diepste van zijn hart.

Als opgeven geen optie is…

Ronald: “Op 6 juni aanstaande ga ik de Alpe dโ€™Huez beklimmen om geld op te halen voor onderzoek naar Kanker. Ik doe mee met de Alpe d’Huzes omdat ik gedurende een aantal jaren met eigen ogen heb kunnen zien hoe belangrijk het is dat er meer geld komt voor onderzoek naar Kanker. En dat dit veel mensenlevens kan redden, soms van de allerkleinsten.

Op 15 juli 2008 kreeg mijn dochter, toen 4 jaar oud, leukemie. Ons leven stond ineens op z’n kopย en we wisten totaal niet wat ons te wachten stond. Dankzij jarenlange onderzoeken kon snel een tweejarig protocol worden opgesteld waaraan we ons moesten overgeven. Twee jaar lang stond het leven van mijn gezin in het teken van de leukemie, en “leuk” dat is het nietโ€ฆ We brachten vaak dagenlang door op F8-Noord in het AMC waar we ook veel met andere ouders van zieke kinderen optrokken en zo ons leed met elkaar konden delen.

Het is nu alweer bijna 16 jaar geleden en onze dochter is nu 20 jaar oud en supergezond. Ik ben รฉรฉn van de gelukkigen die een verhaal met goede afloop heeft mede dankzij de kundige artsen en al het onderzoek wat er al was gedaan (en nu nog veel verder gevorderd is).

Voor al die mensen die geconfronteerd worden met deze vreselijke ziekte kan onderzoek van levensbelang zijn. Al met een kleine bijdrage kunnen we met zโ€™n allen het verschil maken en de kans op genezing een grote stap dichterbij brengen.

Win een Intures fietsshirt!

De slogan van Intures, โ€œ๐ˆ๐ง๐ญ๐จ ๐„๐ง๐ ๐ข๐ง๐ž๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ . ๐ˆ๐ง๐ญ๐จ ๐‹๐ข๐Ÿ๐ž.โ€, vertelt veel over hoe wij in het leven staan. Hier past onze steun aan dit goede doel helemaal bij. Wij zijn dan ook erg trots op Ronald! Support jij hem ook? Deel dit bericht met jouw netwerk, of nog beter: sponsor hem via deze link. En we hebben goed nieuws: onder de supporters zullen wij een Intures BV ๐Ÿ๐ข๐ž๐ญ๐ฌ๐ฌ๐ก๐ข๐ซ๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฅ๐จ๐ญ๐ž๐ง, waarvan we de winnaar vrijdag 7 juni bekendmaken!