Onlangs hebben we te horen gekregen dat Danny Potveer, Engineer, geslaagd is voor zijn Opleiding HTI Bouwkunde.

Hij startte deze opleiding 3 jaar geleden, omdat het een wens was van zijn vorige werkgever. Danny heeft al eerder Bouwkundige opleidingen gedaan, MBO en een propedeuse op het HBO, maar had al snel de behoefte om ook echt aan het werk te gaan. Deze opleiding sloot dan ook goed aan op zijn eerdere prestaties.

Tijdens deze opleiding heeft hij de eerste 2 jaar brede kennis opgedaan op het gebied van onder andere: bouwkunde, wis- en natuurkunde, bouwkundig tekenen en constructieleer. In het laatste jaar heeft hij zich vooral bezig gehouden met het onderzoeken van renovatiemogelijkheden van een projectgebouw om deze vervolgens uit te werken. Bij het uitwerken moest er voldaan worden aan onder andere: wet- en regelgeving en bouwfysica eisen.

Vorig jaar is Danny bij Intures gekomen via zijn contacten in de sportschool. Door de gedrevenheid om toch zijn opleiding af te ronden, was de keuze om hem binnen te halen snel gemaakt. Wie wilt er nu niet een collega die buiten het werk om in zichzelf investeert?

Ondanks dat de opleiding HTI-bouwkunde vooral over ontwerpen en het bouwproces gaat, houdt hij zich nu vooral bezig met het maken van 3D-scans, 3D-modellen en het ontwerpen van verbeteringen en onderhoudsadviezen. Hierbij levert de opgedane kennis van zijn opleiding een goede bijdrage.

Danny, namens alle collega’s nogmaals gefeliciteerd!