Mijn naam is Lionardo Hilgers. Ik ben 31 jaar, kom uit Zoetermeer en ben vader van 3 kinderen. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, hardlopen en boksen. Vroeger had ik nog de ambitie om professioneel te boksen, maar door aanhoudend blessureleed boks ik nu nog ter aanvulling van mijn fitness en hardloopprestaties.

Eerder heb ik als liftmonteur gewerkt, dus ben al bekend met de technische ruimtes. Als liftmonteur hield ik me vooral bezig met nieuwbouw en renovatie. Zo heb ik projecten gedaan in grote hoofdkantoren, utiliteitsgebouwen en in de Euromast. Staalfabricage is voor mij nieuw, maar het is wel erg leuk en ik word er erg enthousiast van.

Wat wordt jouw rol binnen Intures?

Bij Intures ga ik 4 dagen in de week werken als coördinerend toezichthouder op de BOD (Beheer- en onderhoudsdienst). De overige dag gebruik ik als papadag/studiedag, want ik ben nog deeltijdstudent HBO Technische bedrijfskunde. Volgende maand studeer ik al af.

Waarom heb je voor Intures gekozen?  

Voor mij was het belangrijk dat ik mijn studie kan afronden. Bij Intures geven ze mij de ruimte en de tijd om mezelf te ontwikkelen en zo door te groeien binnen het bedrijf. Daarnaast heb ik gezellige collega’s en bevalt alles prima.

Benieuwd naar de overige functies binnen Intures? Bekijk hier al onze vacatures