Ik ben Jeroen Zuidenga, 31 jaar en ik woon in Alkmaar. In mijn vrije tijd speel ik in een metal band genaamd: Azrael(Facebook, Spotify en Instagram), en ben daarom veel bezig met muziek. Ook speel ik wel eens airsoft op buitenvelden en vind ik het gezellig om af en toe wat te gaan drinken met vrienden. 

Qua opleiding heb ik VAPRO A gedaan, een opleiding tot procesoperator.  

Voordat ik bij Intures aan de slag ging werkte ik bij IJssel Technologie als revisie monteur van transportrollen die bij Tata Steel vandaan komen. In een verder verleden ben ik actief geweest als schilder en glazenwasser. 

Per 1 mei ben ik hier begonnen bij Intures als Junior Inspecteur. 

Kan je jouw rol verder toelichten? 

Ja, als junior inspecteur inspecteer ik trapleuningen en bordessen en ben dus eigenlijk verantwoordelijk voor de veiligheid van mensen die gebruik hiervan maken. Dus dit houdt in dat ik alle trappen, ladders en bordessen over het hele terrein van Tata Steel op de tablet inspecteer met Mainvisio.  

Hoe ben je bij Intures terechtgekomen? 

Dat komt door mijn vader (Benno Zuidenga). Hij werkt al een tijdje bij Intures als Senior Montage Coördinator. 

Zou je die rol ook zelf ambiëren? 

Ja absoluut! Ik wil doorgroeien tot Montage Coördinator. Het lijkt mij ontzettend uitdagend en leuk om die verantwoordelijkheid te dragen om alle zaken met aannemers te regelen en uiteindelijk alle processen soepel te laten verlopen. Ook de waardering die je in die functie krijgt, spreekt me heel erg aan. 

En binnen Intures zelf, wat sprak je aan? 

Eigenlijk hetzelfde wat ik eerder zei: het doorgroeien. Mij werd duidelijk dat je binnen Intures vrij snel verantwoordelijkheid krijgt en het gevoel dat je op waarde wordt geschat. Dat geeft veel vertrouwen aan. Verder spreekt het toekomstperspectief mij erg aan. Dus de doorgroei mogelijkheden die er zijn.