Mijn naam is Frank van der Klooster, ik woon al 18 jaar samen met mijn vriendin in Beverwijk en heb twee (stief)kinderen die al uit huis zijn. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit eten te gaan, een borreltje te doen of een weekendje weg te plannen als daar tijd voor is. Ook fiets en wandel ik graag door de polder of de duinen als het weer het toelaat.

Verder ben ik geïnteresseerd in muziek maken, vooral drummen, en geschiedenis met voorkeur voor de Tweede Wereldoorlog.

Voor ik bij Intures kwam werken, ben ik vooral in de maritieme sector actief geweest. Ook heb ik 12 jaar als verkeerspolitie gewerkt en ben ik 22 jaar vrijwilliger bij de brandweer geweest.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik ben voor het eerst met Intures in contact gekomen via een detacheringsbureau. In eerste instantie hadden ze voor mij een vacature als inspecteur in de maritieme sector. Toch kwamen ze ook met Intures als optie.

Wat trok je aan?

Nadat dit bureau met deze vacature kwam, ben ik zelf even onderzoek gaan doen. Vooral de website sprak me erg aan. Op de website las ik over de verschillende werkzaamheden en was mijn interesse gewekt.

Na het eerste gesprek had ik al meteen het idee dat er een goede sfeer binnen het bedrijf was. Ik heb dat gevoel overigens niet snel. Het gesprek verliep erg soepel. Daarnaast kwamen er voordelen bij als: niet meer werken in ploegendienst en een baan dichter bij huis.

Kun je wat vertellen over je functie?

Het begin voor mij was erg wennen, omdat ik uit een ander werkgebied kom, maar we hebben hier wel veel vrijheid. In de rol toezichthouder bij projecten ben ik aan het groeien. Door het kennis maken met de vele mensen pak ik het snel op.

Er ligt een mooi toekomstperspectief bij het verder verduurzamen van opdrachtgevers en ik heb zin hier mijn bijdrage aan te leveren.