Hallo! Ik ben vanaf heden de nieuwe Online Marketeer binnen Intures. Mijn naam is Casijn Tromp en ik ben 27 jaar oud. Sinds 2,5 jaar heb ik mijn eigen woning in Oudkarspel, waar ik ook opgegroeid ben.

Vanaf mijn 14e heb ik verschillende functies binnen de KAM-Adviesgroep bekleed. Deze functies varieerden van het onderhouden van de tuin, tot administratief medewerker. Zo had ik dus hele diverse bijbaantjes naast mijn studie. Mijn studie heb ik gevolgd aan de VU in Amsterdam. Hier heb ik Bachelor Bedrijfskunde en vervolgens een Master Marketing afgerond.
Direct na het afstuderen in 2019 ben ik terecht gekomen bij KAM-Interactive in de combinatie rol Marketeer/Verkoper/Backoffice. Hier heb ik met veel plezier gewerkt tot ik halverwege 2021 toe was aan een nieuwe uitdaging. Na een korte periode bij Sigma Solutions, ben ik in maart 2022 begonnen Intures als Online Marketeer.

Als Online Marketeer ben ik verantwoordelijk voor het plaatsen van content op de website, YouTube, nieuwsbrieven en al onze sociale mediakanalen. Door het plaatsen van de content probeer ik onze volgers, bezoekers van de website en anderen geïnteresseerden te laten zien wat werken bij Intures precies inhoudt. Zo proberen we een inkijkje te geven van de diverse projecten die we mogen uitvoeren door middel van blogs, vlogs, foto’s en filmpjes. Daarnaast willen we ook laten zien welke ontwikkelingen op ons kantoor plaatsvinden. Zo vermelden we de laatste ontwikkelingen in onze nieuwsberichten, stellen we nieuwe medewerkers aan u voor en houden u op de hoogte van unieke prestaties van onze medewerkers.

Eigenlijk was de keuze voor Intures makkelijk gemaakt. Via LinkedIn kreeg ik een paar weken geleden een berichtje van de KAM-Coördinator van Intures, Jim Bruin, die ik al kende van mijn periode bij KAM-Interactive. Jim vertelde mij over de nieuwe functie Online Marketeer binnen Intures en vroeg of ik interesse had en sindsdien is het erg snel gegaan.
Na een aantal snelle reacties en fijne gesprekken met Intures sprak daar veel vertrouwen uit en kon ik mij erg vinden in de open werksfeer binnen Intures waarbij ik iedereen eenvoudig kan benaderen en om advies kan vragen. Binnen enkele weken kon ik dan ook aan de slag als Online Marketeer.