Constructies

"Onze constructeurs zijn deskundig op gebied van beton-, staal-, steen- en houtconstructies"

Onze constructeurs zijn uiterst deskundig op gebied van beton-, staal-, steen- en houtconstructies. Zij ontwerpen constructies met behulp van geavanceerde rekenprogramma’s als Technosoft en Scia Engineer. De ontwerpen werken ze uit in Autocad Revit Structure of Tekla. Op gebied van constructies verzorgen wij onder meer:

  • Ontwerp- en constructieberekeningen van hout-, staal-, steen- en betonconstructies voor bouwkundige- en civiele projecten.
  • Funderingsadvies door het opstellen van een schadebeeld en het eventueel uitvoeren van een funderingsinspectie. Wij adviseren in de te nemen vervolgstappen en mogelijkheden tot herstel.
  • constructieve inspecties met schade-analyses zoals bij brandschade, explosies, verzakkingen en scheuren. Hierbij voeren wij een inspectie uit om de exacte schade en de ernst van de schade vast te stellen. Vervolgens zoeken we met een schade-analyse een oplossing om de schade volledig te herstellen.
  • Wij assisteren bij problemen met constructies van bestaande gebouwen zoals vermeld in de uitgegeven inspectiesignalen van VROM: inspectiesignaal gevelproblemen spouw- en gevelanker, inspectiesignaal balkons en galerijen, inspectiesignaal VZA vloeren (voorspan zonder aanhechting).