Hi! Mijn naam is Senna Mol, ik ben 22 jaar en ik ben sinds maandag de montage coördinator en junior toezichthouder van Intures. Op dit moment woon ik nog bij mijn ouders in Obdam.

Vorig jaar heb ik mijn studie Integrale Veiligheidskunde aan de NHL Stenden in Leeuwarden afgerond. De afgelopen drie jaar ben ik werkzaam geweest bij een aannemer uit Obdam.

Verder ben ik ongeveer vier jaar brandweervrijwilliger. Doordat mijn vader al vrijwilliger was, ben ik met de brandweer opgegroeid en was de keuze om zelf ook aan te melden als vrijwilliger ook makkelijk gemaakt.

Wat wordt jouw rol binnen Intures?

Ik heb natuurlijk geen technische achtergrond, maar een veiligheidskundige achtergrond en daarom zal ik voorlopig met Benno en Fabrisio meelopen op de verschillende sloopprojecten. Het doel hiervan is om eerst wat ervaring op te doen en de verschillende terreinen goed te leren kennen.

Wat ik uiteindelijk ga doen gaat er ook vanaf hangen van de werkzaamheden die het beste bij mij passen. In het begin blijf ik vooral betrokken bij sloopwerkzaamheden zodat ik vooral de functie goed leer kennen.

Hoe ben je bij Intures terecht gekomen en hoe zijn je eerste dagen bevallen?

Ik ben via een detacheringsbureau hier terecht gekomen. Via het detacheringsbureau kreeg ik verschillende opties aangeboden en ben ik mij in de bedrijven gaan verdiepen. Zo ben ik mij ook in Intures gaan verdiepen door de website goed door te nemen. Hieruit bleek dat Intures mij enorm aansprak.

Wat sprak je precies zo aan?

Ik kwam er achter dat Intures werkzaamheden uitvoert op plekken waar anderen nooit komen. Dat maakte op mij best wel een grote indruk. Daarnaast is het werk heel divers en zal dus elke dag weer een nieuwe uitdaging zijn.

Verder zijn de eerste dagen goed bevallen. Ik heb leuke collega’s, waarmee ik het tot nu toe erg gezellig heb.