Wet kwaliteitsborging (WKB)

In samenwerking met BouAd levert Intures Vastgoed kwaliteitstoezicht, 2e lijns keuringen voor een groot bouwproject in Amsterdam. In het kader van Wet Kwaliteitsborging (Wkb) wordt bij dit project van alle onderaannemers verwacht dat zij 1e lijns keuringen uitvoeren over hun eigen uitgevoerde werkzaamheden.

Lees verder

Waarom gevelinspecties noodzakelijk zijn!

De afgelopen jaren hebben zich diverse calamiteiten voorgedaan met metselwerk (kop)gevels in Nederland. De Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft in 2006 een rapport over de veiligheidsproblemen met gevelbekleding gepubliceerd.

Lees verder

Blijven ontwikkelen

Intures Vastgoed hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Wij feliciteren daarom de volgende medewerkers met het behalen van hun diploma's:

Lees verder

Uw objecten altijd bereikbaar voor onder andere bezichtigingen.

Met de huidige onzekere tijden toch verzekerd willen zijn van het kunnen bezichtigen van objecten? 3D-laserscanning biedt hier dé oplossing voor.

Lees verder

Winnaar tender "Opstellen Stabu bestekken parkeergarages te Amsterdam".

Intures Vastgoed kan met trots melden de tender gewonnen te hebben mbt het opstellen van multidisciplinaire, technische Stabu bestekken voor 7 (en optioneel 10) parkeergarages te Amsterdam.

Lees verder